Introductie

Heb jij een affiniteit voor fermentatieprocessen in de voedingsmiddelenindustrie en ben je toe aan een nieuwe uitdaging als operator in een 2 ploegendienst? Bij onze opdrachtgever ben je een onmisbaar onderdeel in het productieproces en maak je 100% natuurlijke ingredienten voor wereldbekende fris- en alcoholische dranken. Lees snel verder en kom erachter of het plaatje bij je past!

Functie

Jouw werkzaamheden als operator in een 2 ploegendienst:

  • Je boudt je bezig met alcoholische en/of bacteriële fermentatieprocessen. 
  • Na het fermentatieproces verricht je werkzaamheden, zoals: homogeniseren, extruderen, filteren, concentreren en pasteuriseren.
  • Je voert met monsters kwaliteitscontroles uit in de het lab en deelt productiedata met R&D. 
  • Je verhelpt kleine storingen en pleegt in samenwerking met de technische dienst (periodiek) onderhoud. 
  • Je signaleert problemen en draagt verbetervoorstellen aan
  • Je draagt bij aan een schone en veilige werkomgeving. 

Functie-eisen

Waar jij over beschikt:

  • Je hebt een Mbo-opleiding afgerond en/of beschikt over vergelijkbare werkervaring in een soortgelijke rol.
  • Je hebt ervaring in de voedingsmiddelen-, chemische- of farmaceitische industrie.
  • Je bent flexibel, veerkrachtig en bent bereid om een stapje extra te zetten.
  • Ervaring met procesverbeteringen (TPM/Lean) is een pré.
  • Kennis van Engels een must, kennis van Duits gewenst.

 

Aanbod

Je krijgt veel ruimte om jezelf te onwikkelen en kan daarnaast het volgende terugverwachten: 

  • Een salaris tussen de €2700,- en €3500,- inc. toeslagen. 
  • Veel opleidingsmogelijkheden zowel intern als extern.
  • Een motiverende werkomgeving met leuke collega’s. 

Sollicitatie

Wil je meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Juan Hek op +31 6 1604 5334 of solliciteer direct via de onderstaande button. Kom werken als #DBSoperator en maak het verschil.