Introductie
Heb jij een affiniteit voor fermentatieprocessen in de voedingsmiddelenindustrie en ben je toe aan een nieuwe uitdaging als operator in een 2 ploegendienst? Bij onze opdrachtgever ben je een onmisbaar onderdeel in het productieproces en maak je 100% natuurlijke ingredienten voor wereldbekende fris- en alcoholische dranken. Lees snel verder en kom erachter of het plaatje bij je past!
Functie
Jouw werkzaamheden als operator in een 2 ploegendienst:
- Je boudt je bezig met alcoholische en/of bacteriële fermentatieprocessen.
- Na het fermentatieproces verricht je werkzaamheden, zoals: homogeniseren, extruderen, filteren, concentreren en pasteuriseren.
- Je voert met monsters kwaliteitscontroles uit in de het lab en deelt productiedata met R&D.
- Je verhelpt kleine storingen en pleegt in samenwerking met de technische dienst (periodiek) onderhoud.
- Je signaleert problemen en draagt verbetervoorstellen aan
- Je draagt bij aan een schone en veilige werkomgeving.
Functie-eisen
Waar jij over beschikt:
- Je hebt een Mbo-opleiding afgerond en/of beschikt over vergelijkbare werkervaring in een soortgelijke rol.
- Je hebt ervaring in de voedingsmiddelen-, chemische- of farmaceitische industrie.
- Je bent flexibel, veerkrachtig en bent bereid om een stapje extra te zetten.
- Ervaring met procesverbeteringen (TPM/Lean) is een pré.
- Kennis van Engels een must, kennis van Duits gewenst.
Aanbod
Je krijgt veel ruimte om jezelf te onwikkelen en kan daarnaast het volgende terugverwachten:
- Een salaris tussen de €2700,- en €3500,- inc. toeslagen.
- Veel opleidingsmogelijkheden zowel intern als extern.
- Een motiverende werkomgeving met leuke collega’s.
Sollicitatie
Wil je meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Juan Hek op +31 6 1604 5334 of solliciteer direct via de onderstaande button. Kom werken als #DBSoperator en maak het verschil.